Väldens vackraste 30åring

Henrik som alltid är svårflörtad kring sina födelsedagar och aldrig önskar sig något fick frukost på sängen, paket och order om att snöra på sig kängor på födelsedags morgonen den 22 Mars. 
Sen bushwalkade vi halva dagen i Yanchep national park, ca 1 timme norr om Perth, snett österut. Lite över milen gick vi allt som allt och åt lunch i skuggan med kängrus hoppande bredvid och sovandes i skuggorna. Yanchep hyser också ett litet reservat för koalor som trött hängde i träden. Två och ett halvt år senare och fascinationen över dessa två djur går inte riktigt ur. 
Då vi gick hade Perth inte sett regn på en sådär fem månader så ganska torrt och dammigt, men fortfarande vackert runtom i parken. Det märktes framförallt när vi kom fram till sjön, som torkat ur och lämnat 80 procent av botten i synlig lera som spruckit i solen. Lite solbrända, mycket dammiga men nöjda satte vi oss i bilen där jag kom på en nödlögn av att vilja åka in till den lilla byn Yanchep en snabbis. Själva byn ligger vi kusten i samma höjd som parken. Jag höll tummarna för att jag skulle hitta rätt och svängde tjugo minuter senare in vid ett litet hotell där jag bokat rum för natten. En eftermiddags öl och havsutsikt väntade innan middag för att fira väldens vackraste 30årings födelsedag.
 Den finaste i världen
 Letar koalor
Yanchep sjön
Lite röd i nacken
 
Lunch sällskap
 
 
Och titta vem som gömde sig i trädet!
 
Framme på hotellet, varm och vitt vitt lysande hav som inte går att fånga på iphone kamera 
Vi två <3
Solnedgång
Och tårtblåsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0