Winter is coming

Men vänlig uppmuntran från min älskade mamma ska jag ta tag i det här skrivandet och updaterandet igen, och faktiskt göra det denna gången också. Sen sist har jobb, planering för vinter och september semester och sjukdomar kommit ivägen. Henrik jobbar som en tokig med all övertid och jag har gått tillbaka till nio timmars arbetsdagar igen, men stormtrivs, trots tusen saker jag inte satt mig in i än och förmodligen inte kommer hinna göra inom synlig framtid heller. 
 
Fast man inte tror det om Australien har vintern kommit, och tidigt. Första juni är officiellt den första vinter dagen men kyliga mornar har smygit sig på sedan mitten av maj och man vill gärna ha långärmat och långbenat från 7-9 på morgonen och efter att solen försvinner klockan 6. Mitt på dagen förbannar man sig själv för att man slet på sig jeans och kavaj när man ränner runt till banken och på jobbet och svettas som en dåre.
Så trots bitiga mornar kan vi fortfarande njuta av den livskvalite det faktiskt är att ha stranden och promenader längs tropiska små stigar följt av frukost med havet som bakgrundsljud på söndagsmornar.
Så ni får ett litet urplock av hur våra helger för det mesta ser ut.
.
Promenader med djur: Orm (ofarligt. tror vi iaf)
Hej Ödla.
Lurviga tusenfotingar på väg till kalas.
.
Frukost
Lilla vägen ned till stranden
Strandhäng (Sista badningen förd en här sommaren, nu är vattnet under sverige temperatur)
.
.
 
 

RSS 2.0