Så kom Hon!

Lycka!

Kramar!


 
Äntligen!
Glada!

Whitehaven Beach

Från ett skärgårdsparadis till ett på fastlandet. Dag två steg vi upp med solen och skeppade in till Tounge Bay för att gå genom regnskogen till Whitehaven beach. Vi fick en timme ensamma på stranden innan nästa lass turister skeppades in. Morgontimmen då blå himmel försökte bryta sig igenom tunga regnmoln och vi fick se solen härja näst intill regnet innan himmelen med vita fluffmoln tog över och solen kunde bränna våra axlar. 
Och jag sitter där med tjejer från Melbourne, Irland och London. I vattenkanten med benen i havet och rumpan i världens vitaste sand och försöker tänka mig in i vart i världen jag doppar mina tår just nu. Blir väldigt overkligt. Whitehaven Beach, rankad en av världens vackraste stränder, lever upp till sitt namn och rykte, tusen gånger om. 
Morgontimme, Tounge Bay. 
 
Tounge Bay. 
 
White haven Beach från utkiksplatsen. 
 
Magi. 
Molnen brottas med solen. 
Glad trio
 
Hela passagerarlistan från PowerPlay
Glad kille med GoPro. 
 
 
Hej Whitehaven!
Hej vita fluffmolns himmelen!
 
Mot vattnet
 
 
Så kom solen på riktigt
 
 
 
Vit vit sand. 
 
Dagens viktigaste fotografering
 
Kangaroo, Koala och Turtle chillar vitt
 
 
Hjärta
Vi två
Upp mot bergen och utkiksplatsen
En funderare blev tre
 
Beachtjejer
 
Kan ta och tog minst tusen kort på den här vyn
Hej från Tilly!
Puss Koala!
En sista gruppbild
Woop!

Whitsundays

Att befinna sig i Whitsundays skärgård är som att vara i något slags magiskt vackerland. Ljuset på bergen, havsblått i femton olika nyanser, vinden, värmen, öarna, horisonten. Ljudet av kluckande, forsande och spegelblankt vatten.  Jag som aldrig räknats till åksjuk förut fick en lite släng varje dag, nästa gång följer det gung-piller med. Men så har jag heller aldrig bott på båt förut, om man inte räknar in finlandskryssare och de spelar inte i samma liga som en motor-Katamaran med 18 personer. Det är något speciellt med att vara inhyst på en båt med äventyrare från andra världshörn med bara vatten runtomkring. Frihet, lite illamående och en bubblande glädje på en och samma gång. 
Godmorgon!
 
 
De där bergen!
 
<3
Fina bröderna Boda. 
 
 
 
F redo för sitt första dyk!
Lite nerver ;) 
.
 
Godnight and go
 
 
 
Vackerland. 

RSS 2.0