Melbourne, vecka 1

Melbourne-bor i en vecka nu! Flyttade från vårt motell i St. Kilda idag in till hostel mitt inne i stan, dricker kaffe nere vid vattnet vid Vicoria park och väntar och väntar och väntar. Några timmar till så får vi krama om Mamma igen!!
Försöker förstå oss på hur man bokar biljetter till Comedy-festival och vilka som faktiskt är bra att se, vill gärna hinna med ett par stand-ups innan vi kickar igång vår roadtripp på onsdag. Väldigt skönt med påsklov, även om vi lyckades glömma bort långfredagen och istället för shopping som vi tänkt oss, traskade runt i en öde stadskärna som var totalstängd i fredags. Åkte hem i stället, satt på takterassen njöt av havsutsikt och palmer med ljudet från tusentals skrikande barn på bergochdalbanan i Luna park istället. Lyckades däremot få till shopping i lördags (insåg med  lite panik i fredags att vi knappt hade något som inte var smutsigt eller trasigt) och är nu lite mer hela och rena mot förra veckan, till och med H nöjd med shoppingdag när han fick komma hem med en ny tjej i fickan, alltså  äntligen fungerande iPhoneägare igen ;). Hunnit med två middagsdejter med Tom och Michelle (Team två på jobbet) i kvarteren runt St. Kilda som är lite bohemiska och fullkomligt överfulla med små mysiga kaféer och barer, och iövrigt mest myst runt.
Första titten på Melbourne från bilen i söndagsförmiddag
City
Tilly utanför Luna Park, låg precis runt hörnet från vårt motell
Väntar på spårvagn in till stan
Federation Square. Mysigt för en öl, även gratis föreställningar med massvis av små och stora scener under Comedy Festival. Bara att ta en solstol och slå sig ned ;)
Utsikt från torget
Stand-Up igång
Middag med Tom och Michelle
Ån genom staden, där vi sitter nu. Läser, bloggar, myser.
På väg in till stan för shopping i lördags.
Puss! Tilly & Henke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0