Great Ocean Road #1

Melbourne - Torquay - Bells Beach - Angelsea - Lorne - Wye River - Kenneth Rivers - Apollo Bay - Port Cambell - Twele Apostles, och tillbaka!
Dag ett (delar upp de minst tusen bilderna vi har på flera bildregn) onsdag tog vi supersilverbilen Stefan från Melbourne och stannade för utkik i Bells Beach där världsmästerksapen i surfning går, lite oturligt höll de som bäst på att packa ned hela evenemanget i lådor, men några tappra surfare i det kalla vattnet fick vi på bild. Stannade för fika i lilla Angelsea och numera hänger mammas tjugolapp på väggen, fullproppad med sedlar från världens alla hörn, till det ekologiska kafeet vi stannade på. Ägaren var samlare och bad oss berätta vem damen på sedeln var. Selma Lagerlöf sa vi och förklarade att hon var barnboksförfattare, att hon skrev om den lilla pojken på gåsen på andra sidan som är pyttepytte liten och flyger land och rike på sin gås-vän. Ägaren frågade oss då vilka typer av droger Selman gått på. Så fick mamma ett stort fint snäckskal som tack för hjälpen.
För natten stannade vi tidigt i Lorne, betalade ett fjusspris och fick ett helt hus med två våningar, varsitt sovrum och stor balkong med havsutsikt. Stannade till vid Teddy´s Lookout på toppen av berget ovanför byn och bjöds på strålande utsikt över kustremsan, från sida till sida med horisont emellan. Bullade upp  med gott från FoodWorks och Bottleshopen och mös i småkylan på balkongen med vackraste utsikten.
.
Första Stoppet, Bells Beach
Riktig surfare med långt surfarhår
På väg in i Angelsea
Forden Stefan
Utkik mellan Bells Beach och Lorne. Stannade och gottade oss i solen som äntligen visade upp sig.
Glada glada glada!!
Tilly
Hav och hav
Fina Nina!
Tilly posar snyggt
Se upp!! Kängrus och Vombats!
.
Nu börjar Ocean Road. Bjuder på de mest magiska utsikter
Hej då Bells Beach
På väg nedåt mot Lorne
.
Vackraste mamman <3!
Finkillenihelavärlden!
Gör Tilly så bubblandes bubblande lycklig <3!

Kommentarer
Postat av: kakan

blir ju tårögd av korten bara!! vilken resa!love

2012-04-15 @ 12:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0